Noziegumi Ķelnē. Līdzatbildība. Vācijas detektīvseriāls 1. sērija (12+)

Detektīvseriālā "Noziegumi Ķelnē" izmeklēšanu veic komisāri Makss Ballaufs un Fredijs Šenks. Viņi strādā kopā jau daudzus gadus un izmeklē dažādas slepkavības. Lai gan viņi ne vienmēr ir vienisprātis, tomēr abi ir laba komanda. Ballaufs izmanto intuitīvas izmeklēšanas metodes, viņam ir ātra daba, bet Šenks savukārt patīk visiem un ir ļoti uzticams. Komisāriem palīdz kompetentais tiesu mediķis Jozefs Rots. 

Cologne Cops – Tatort Köln. Vācija. 2018. Režisori: Sebastiāns Ko, Torstens Fišers u. c. Lomās: Dītmārs Bērs, Klauss Bērents, Džo Baušs, Rolands Rībelings un citi.

1. sērija 

Karjera ūdenskrātuvē atrasta nogremdēta automašīna, tās bagāžniekā ir vīrieša līķis. Komisāri Ballaufs un Šenks ātri atklāj, kas ir noslepkavotais, - automašīnu entuziasts un biežs satiksmes noteikumu pārkāpējs Florins Baču. Viņš nesen kļuvis par Matesa Grēvela autoservisa līdzīpašnieku. Pateicoties Florinam, autoservisa apgrozījums pieauga. Taču kolēģu vidū viņš nebija iemīļots. Kriminālisti atklāj, ka Baču nošauts autoservisā, un ģimenes tēvs Matess Grēvels nonāk komisāru uzmanības lokā.